Scientologičtí dobrovolní duchovní Continental Cavalcade pomáhají na Kanadské národní výstavě

Toronto, Kanada
11.9. 2024

75. výročí kanadské letecké výstavy na Kanadské národní výstavě bylo ideální příležitostí k prezentaci humanitárních aktivit scientologických dobrovolných duchovních. Zakladatel scientologie L. Ron Hubbard, který program dobrovolných duchovních vytvořil, byl sám průkopníkem na úsvitu amerického letectví, známý jako „Flash Hubbard“ pro své letecké úspěchy.

Významný mluvčí a komunitní aktivista Azhar Khan pokračoval v této metafoře přirovnáním programu dobrovolných ministrů k ohromující letecké show: Stejně jako tato letadla překonávají zvukovou bariéru, dobrovolní duchovní překonávají bariéry na cestě ke šťastnému a úspěšnému životu, řekl.

„Život může být velmi náročný,“ řekla mluvčí scientologických dobrovolníků Cyndie Clourieová. „Mnozí z nás zažívají vzestupy a pády, když směřují k prosperitě a štěstí. Ale na rozdíl od pilota nadzvukového proudového letadla, který je ve svém řemesle dokonale vycvičen, se často ocitáme v kokpitu života bez příručky nebo mapy, snažíme se vyhnout srážkám a bojujeme o to, abychom nespadli do střemhlavého letu. Dobrovolní scientologové poskytují nástroje pro život, které vám umožní mít kontrolu nad situací v pilotním křesle.“

Tyto životní dovednosti zahrnují technologii studia, která lidem pomáhá osvojit si dovednosti, aby mohli plně využít svůj potenciál. Pomáhají zvýšit jejich schopnost zvládat turbulentní okolnosti. Pomocí těchto nástrojů mohou lidé odhalit základní příčinu hádek a konfliktů a vyřešit je.

Návštěvníci se také dozvěděli o pomoci při katastrofách, kterou na mezinárodní úrovni vykonávají scientologičtí dobrovolní duchovní. Hosté byli vyzváni, aby se zúčastnili seminářů v pavilonu nebo se přihlásili na webové stránky dobrovolných duchovných a zapsali se do bezplatných online kurzů Scientologické nástroje pro život.

Ať už jde o pomoc sousedovi nebo příteli v osobních či rodinných potížích, nebo o odpověď na volání národa na druhém konci světa po tragické katastrofě, motto dobrovolného duchovního zní: „Něco se s tím dá dělat.“